Wat kan ik doen als de I-Tronic niet werkt en de algen niet verdwijnen?

Wat kan ik doen als de I-Tronic niet werkt en de algen niet verdwijnen?

Als de I-Tronic niet naar behoren werkt en de algen niet verdwijnen, controleer dan de volgende punten:

• Zorg ervoor dat er geen geactiveerde kool of zeoliet in het filter aanwezig is.
  • Controleer of de waterstroom voldoet aan de vereiste waarden: IT35 en +75 vereisen een minimale waterstroom van 5000 L/h, terwijl IT05 een minimale waterstroom van 3000 L/h vereist.
  • Controleer of het rode LED-lampje brandt tijdens het gebruik.
  • Programmeer alle benodigde tijden correct in het apparaat.
  • Houd er rekening mee dat de I-Tronic is ontworpen om draad- en slijmalgen te bestrijden, niet zwevende algen (groen water).
  • Zorg ervoor dat het apparaat horizontaal is gemonteerd.

Voor meer informatie en gedetailleerde instructies over de I-Tronic, klik op de volgende link.

Hoofdmenu
De waardering van wateryou.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 19 reviews.
Koop voor  50,00 meer en ontvang gratis verzending