Automatische visvoeders van Velda: de ideale oplossing voor gezonde vijvervissen

Automatische visvoeders van Velda: de ideale oplossing voor gezonde vijvervissen

Het voeren van vissen in je vijver is een belangrijk onderdeel van hun verzorging, maar het kan soms lastig zijn om hier consistent in te zijn, vooral tijdens vakanties of bij minder gunstige weersomstandigheden. Gelukkig biedt Velda met zijn Fish Feeder Pro en Fish Feeder Easy de perfecte oplossing: automatische visvoeders die ervoor zorgen dat je vissen altijd voldoende voeding krijgen, zonder dat je er zelf aan hoeft te denken. In deze uitgebreide gids zullen we alles ontdekken over deze innovatieve producten, van hun kenmerken en voordelen tot praktische tips voor gebruik.

Fish Feeder Pro: Voor Optimaal Voedingsbeheer

De Fish Feeder Pro van Velda is ontworpen met het oog op precisie en gemak. Met een waterdicht voerreservoir van 3 liter en een stevige grondpen, biedt deze automatische voerdispenser een betrouwbare oplossing voor het voeren van vissen tot wel 20 keer per dag, met afgepaste hoeveelheden. Met eenvoudig te programmeren functies voor frequentie en hoeveelheid voer, kun je het voedingspatroon van je vissen nauwkeurig beheren, waardoor overbelasting van het vijvermilieu wordt voorkomen.

Kenmerken van de Fish Feeder Pro:

 • Waterdicht voerreservoir van 3 liter
 • Stevige grondpen voor stabiele plaatsing
 • Programmeerbare frequentie en hoeveelheid voer
 • Geschikt voor korrelvoer met diameter van 3 tot 12 mm
 • Kan tot 20 keer per dag voeren met afgepaste hoeveelheden
 • Veelzijdige bevestigingsopties: grondpen, muur of paal

Met de Fish Feeder Pro hoef je je geen zorgen te maken over het voeren van je vissen, zelfs niet tijdens vakanties of bij ongunstige weersomstandigheden. Dit innovatieve apparaat zorgt ervoor dat je visbestand gezond blijft en met constante groei gedijt.

Fish Feeder Easy: Eenvoudig en Effectief Voeren

De Fish Feeder Easy van Velda biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het automatisch voeren van vijvervissen. Met een stevige staander met steker en een waterdicht voerreservoir van 2,5 liter, is deze voederautomaat ideaal voor vijverbezitters die op zoek zijn naar gemak en betrouwbaarheid.

Kenmerken van de Fish Feeder Easy:

 • Stevige staander met steker voor eenvoudige plaatsing
 • Toetsbediening voor aanpassing van voerschema en extra voerbeurten
 • Automatisch voeren na stroomstoring van 1 tot 1,5 uur
 • Transparant voerreservoir van 2,5 liter voor eenvoudig voerniveau controleren
 • Fijne en grove doseerschroef voor diverse maten korrelvoer en pellets
 • Voert vissen tot 4 keer per dag met afgepaste hoeveelheden

Met de Fish Feeder Easy hoef je je nooit meer zorgen te maken over het regelmatig voeren van je vissen. Dit handige apparaat zorgt ervoor dat je vissen altijd voldoende voeding krijgen, zelfs als je niet thuis bent.

Voordelen van Automatische Visvoeders van Velda

Het gebruik van automatische visvoeders van Velda biedt verschillende voordelen voor vijverbezitters, waaronder:

 • Gezonde Voedingspatronen: De Fish Feeder Pro en Fish Feeder Easy zorgen ervoor dat je vissen regelmatig en met afgepaste hoeveelheden worden gevoerd, wat bijdraagt aan een gezond voedingspatroon en optimale groei.
 • Gemak en Betrouwbaarheid: Met eenvoudig te programmeren functies en stevige constructies, bieden deze automatische voeders gemak en betrouwbaarheid voor vijverbezitters.
 • Behoud van Waterkwaliteit: Door vissen alleen met de juiste hoeveelheid voer te voeren, wordt overmatige vervuiling van het vijverwater voorkomen, waardoor de waterkwaliteit behouden blijft.

Met de Fish Feeder Pro en Fish Feeder Easy van Velda kun je genieten van een zorgeloze ervaring als vijverbezitter, wetende dat je vissen altijd goed worden verzorgd.

Automatische visvoeders van Velda bieden een handige en betrouwbare oplossing voor het voeren van vijvervissen. Met functies voor programmeerbare frequentie en hoeveelheid voer, evenals stevige constructies en eenvoudig te gebruiken bedieningselementen, zijn de Fish Feeder Pro en Fish Feeder Easy de ideale keuze voor vijverbezitters die op zoek zijn naar gemak, betrouwbaarheid en een gezonde omgeving voor hun vissen. Met deze innovatieve producten van Velda hoef je je nooit meer zorgen te maken over het regelmatig voeren van je vissen, zelfs niet tijdens vakanties of bij ongunstige weersomstandigheden.

Hoofdmenu
De waardering van wateryou.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 17 reviews.
Koop voor  50,00 meer en ontvang gratis verzending